Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ale vždyť novou silnou pravicovou stranu již máte, je to ANO a má přes 30% hlasů

1 7
možnosti
Foto

ANO určitě není pravicové ani konzervativní ani to není strana.

9 0
možnosti
PK

Střední třídy nikdy nebude 70%. A to beru příjmově, včetně zaměstnanců.

1 0
možnosti
Foto

Bohužel, dokud si pravicovou stranu nezaložíte sám, nikdy nebude podle Vašich představ. Problém v roztříštěnosti stran je v přesvědčení jedinců, že jen právě oni tu stranu musí vést - proto si většinou odpadlíci založí novou malou stranu a jedou jen na sebe, dalšího kohouta do ní nepustí. V. Klaus ml. si založí svoji stranu, odebere pár voličů ODS a co potom? No zapomněl jsem, trošku jich odebere i SPD a právě zde by našel podobný program, jaký má on, jenže pan Okamura, poučený z krizového vývoje, jeho vstup a "zlidštění" strany nedopustí, protože mu to málo stačí.

0 0
možnosti

Jo, politický byznys je politický byznys! Občané jsou jim většinou u zadele! :-)

0 0
možnosti
PV

Karma. Ne, ze bych takovou stranu apriory volil, ale neco takoveho je potreba proto, aby se clovek mohl zamyslet nad vyhranenymi a pritom solidnimy nazory druhych. Politicke zele, ktere je obcas vychyleno do prava, ale jen co foukne vitr, vychyli se doleva, je pro cloveka naprosto necitelne.

1 1
možnosti
JR

J20a42n 11R74á33ž

24. 5. 2019 20:41

Patřím také mezi ty, kdo v té pleádě stran, které mi "nevoní" ne a ne najít politické uskupení, která by mi, coby konzervativnímu pravičákovi "vonělo".

PS. Hodnocení současné ODS je vcelku realistické.

1 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Jsem člověk zajímající se o lidskou duši a její podstatu. Vyznávám svobodu myšlení a slova. Jsem autorem několika knih. Mé nejnovější knihy: Rytíři Slavelonu (2020) a aktuálně na Amazonu Schrödinger's cat and a new view of the world (2022).

Mé stránky: Kvantová duše, www.szeruda.cz

Seznam rubrik