Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VO

Názor na zakázané téma PROČ k tomu došlo.

Při hlubším zkoumání bychom mohli totiž zjistit, že na tom máme podíl.

A tak se schováme za slova "Vůbec nic z toho nikoho neopravňuje napadat cizí stát".

To je sice pravda (i když to aplikujeme pouze na některé velmoci), nicméně není to odpověď.

Za mě příspěvek víceméně odpovídá skutečnosti. Bohužel.

11 10
možnosti
LS

Rusko nic neopravňuje napadnout Ukrajinu!!

Nejste Doubrava?

7 0
možnosti
Foto

Čína se chystá napadnout Tchaj-wan?

Ukrajina mohla být nezávislým státem již někdy od roku 1917. Bolševici byli proti, tak si to tam s armádou ošéfovali. A Putin dělá dnes to samé.

8 1
možnosti
Foto

Možná si toho nikdo nevšiml, ale Číňané zbrojí, protože namáčejí čepice do betonu. A navíc se začali chystat na vojenské cvičení v Rusku. ;-(

0 0
možnosti
Foto

Ono už stačí, když napíšete, že USA napadly Srbsko. Neprohodil jste náhodou papíry a nemá být tento článek podkladem pro velmi mysteriózní sci-fi s prvky dada a surrealismu?

Ono je moc horko, tak vyhledávejte stinná zákoutí.

Tohle by nezmákl ani pan Bartoň.

Rv

12 3
možnosti
Foto

Na prvý pohled to vypadá, jako by vám to napsali v Kremlu. Vůbec nic z toho nikoho neopravňuje napadat cizí stát a snažit se ho začlenit do své státní struktury. Tohle opravdu dělá jen Čína a Rusko. Není proto na místě srovnávat to s vojenským působením armády USA. Ta žádná území neanektuje.

13 6
možnosti
MK

Autore, to snad nemůžete myslet vážně. Takhle šílený text jsem nečetl ani za komunistů v Rudém právu. A že se tam daly najít perly.

Ukrajina byla napadená. Naprosto jednoznačně. Přesně víme, čí jednotky překročily hranici a zabíjí lidi v cizí zemi. A vy přes to všechno obviňujete Ukrajinu a fandíte Rusku? To chce opravdu silný žaludek.

16 4
možnosti
LS

Panenko skákavá.... To myslíte vážně?

9 2
možnosti
JL

Největším nebezpečím je člověk. Dnes jsem viděl v novinách "vtipnou" fotku: Súdán, obrovaké údolí zcela ŽLUTÉ, bez známk života, písek a kámen a tam stovky lidí - název: distribuce potravin. Pokud je člověk trochu přemýšlivý, musí ho napadnout: co tam ti lidé dělají? Proř žijí v tak nehostinné oblasti planety, co se šoupnout někam jinam? Snad se tam proboha nerozmnožují a proč je OSN podporuje?...Výčet válek mi nějak připomněl americké indiány (původní obyvatele), tam skoro každý kmen nenáviděl nějaký jiný kmen a pořád spolu válčili ti divoši...nejinak tomu bylo ve střední a jižní Americe, až na to, že tam byloy už i vyspělé řiše, nejen kmeny. Pak do toho vlítli španělští křesťani, vypadalo to údajně takto: nejdřív vojáci, s nimi kněz a za imi zemědělci s dobytkem - co voják dobyl, kněz pokřtil a sedláci osídlili. Nějak jsem zapomněl na Rusko. Ano Aztékové bojují s Máji. Jakpak to asi dopadne?

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Jsem člověk zajímající se o lidskou duši a její podstatu. Vyznávám svobodu myšlení a slova. Jsem autorem několika knih. Mé nejnovější knihy: Rytíři Slavelonu (2020) a aktuálně na Amazonu Schrödinger's cat and a new view of the world (2022).

Mé stránky: Kvantová duše, www.szeruda.cz

Seznam rubrik