Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Silna pravicova strana by mela mit k vasemu desateru jeste tyto vety ve svem prohlaseni, pane Szerudo.

Stat by nemel NIC vlastnit, co prinasi zisk.

Stat by nemel ridit a vest socialni programy

Stat by mel ustanovit zakladni principy souteze a tim podporit spravnou soutezivost privatnich velicin.

0 0
možnosti
MK

M30i31l68a37n 68K17e11s90l

25. 5. 2019 22:13

Jak jsem se dneska dočetl tak ty idee socialismu získávají stoupence nejen u nás.Ztěžují si Němci ,Angličani , dokonce jakési náznaky jsou i v Americe.Po druhé světové v části Evropy i jinde socialismus zabodoval.Proč? Lidé si vzpoměli na krizi před válkou a mysleli,že si pomohou.A nyní kdy jsou chudí stále chudší,tak je zase změna na talíři.

0 0
možnosti
Foto

Já chci o proti vám strany, aby strana konzervativní a pravicové orientace kladla důraz na kontinuitu s minulostí, na odpovědnost k budoucnosti, na spravedlnost, na rovnost práv, na rovnováhu práv a povinností, na svobodu a řád, na přednost přirozených společenských mechanismů, na subsidiaritu a odpovědnost, na spoluodpovědnost jedince, na státní ideu. To co jste napsal jako desatero pravicové politiky je s odpuštěním blábol a nemá co děla s pravicovostí a konzervatismem RvRv

0 0
možnosti
Foto

Oprava :Já chci o proti vám , aby strana konzervativní ....

0 0
možnosti
Foto

No vidíte ja ODS volím stále a ne jenom já. Protože jsem stále přesvědčen že stále má svůj politický i morální kredit, . Nikdy neměla v čele někoho, kdo by okrádal stát a kdo byl byl trestně stíhaný. To, že do ODS nalezli ti, co tam neměli co dělat je problém každé strany u nás. Pouze ANo má v čele ageta StB, bývalého komunistu, oligarchu, co hrabe pro sebe a stát mu jako miliardáři přispívá na podnikání, tak to jsou věc, které mnoho lidí neškrábe a ještě jej hájí, ale ODS je jim trnem v oku. Je to zajímavéRvRvRv

0 0
možnosti
Foto

My potřebujeme především stranu slušných lidí s příkladnou morálkou a gentlemanským vystupováním.

0 0
možnosti

Rv

Na Váš dotaz "Potřebujeme novou a silnou pravicovou stranu" prostě odpovídám: Nikoliv! My nejdříve potřebujeme změnu myšlení společnosti, osvobození se z komunistických idejí po čtyřicetiletém komunistickém brainwashingu. Stále nám to myslí pokomunisticku! Nepřirozeně, nesvobodně, bez přirozených vztahů, v duchu levicového konstruktivismu, levicového inženýrství. A my ho u sebe nevnímáme. A tak to hážeme na Evropskou unii. Ta má své mouchy, ale bez změny svého myšlení nic změnit nedokážeme ani v Česku, ani v Evropské unii.

Nejsme schopni ani vést normální pravicovou stranu. Václav Klaus se svoji ODS populisticky kormidloval doleva. Proč? Protože nedal na naše rady: Komunisty nebrat! TOP 09 se také proklamovala jako konzervativní pravicová strana, ale Miroslav Kalousek si do ní natahal tolik kariéristů, kterým nezáleželo na orientaci, ale jen na svém vlastním dobrém bydle.

Petr Fiala Klausovu ODS chtěl očistit od klientelistů a kmotrů, ale neprovedl to důsledně. Převážně zůstává u prázdných ideologických frází. Ale v ODS jsou opravdoví pravicoví politici. Očekávám, co udělají, až se dostanou k moci. A těším se na to!

Miroslav Kalousek moudře ustoupil do pozadí. Při znovuzvolení měl vynikající konzervativně pravicový program, ale po zvolení zase zajel do svých starých populistických, antibabišovských kolejí. Karieristi se levicovou politikou znemožnili, ale je zde řada schopných skutečně pravicových politiků. Očekávám kvalitativní změnu, až je Miroslav Kalousek pustí k moci.

Nepotřebujeme novou pravicovou stranu! Potřebujeme změnit svoje myšlení a zbavit ho komunistických nesmyslů, které u nás stále kvetou!

:-)

2 1
možnosti
PK

Desatero dobré, určitě něco takového mají i takoví Toryové a kam to dopracovali ...

0 0
možnosti
JZ

Blogere, pripominate mne otce meho kamarada z detskych let. Ten kamaradovi kazdy den rikaval: Lado, melo by se dat krmeni kralikum!

0 1
možnosti
JH

J83i89ř81í 86H53r77b69e16k

24. 5. 2019 22:12

karmaR^ ... bohužel nic není tak lákavého a zároveň tak zhoubného jako rozdávání a v tom exceluje právě levice. Nedostatek pravicových stran je znakem nedůvěry v českého voliče -> je silnější přesvědčení, že víc voličských hlasů se získá sliby, dotacemi, podporami... než příslibem o zavedení spravedlivého nepokřiveného systému...:-/ Lidé už si i přestávají pamatovat, jak má vlastně pravice vypadat a představují si pod tím pojmem třeba ANO Rv:-P;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Jsem člověk zajímající se o lidskou duši a její podstatu. Vyznávám svobodu myšlení a slova. Jsem autorem několika knih. Mé nejnovější knihy: Rytíři Slavelonu (2020) a aktuálně na Amazonu Schrödinger's cat and a new view of the world (2022).

Mé stránky: Kvantová duše, www.szeruda.cz

Seznam rubrik