Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Facebook je soukromá společnost. Není to veřejnoprávní médium, i když ho tak někteří používají. Nic, co na facebook napíšete, vám nepatří.

0 1
možnosti
Foto

Proč potom konzultuje a podřízuje se vládě USA, co na jeho stránky patří, či nepatří? Soukromé společnosti by nemělo vadit údajné vměšování do voleb.

0 0
možnosti
JK

Pletete si pojmy s dojmy.

1 3
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Před pár dny jsem k tomu samému napsal také blog: https://jandocekal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=680314

3 0
možnosti
Foto

Jednou jsem v parlamentních volbách Svobodné dokonce volil. Minule už ne. Ale i Váš blog mě přesvědčuje o tom, že už nikdy více.

0 0
možnosti
SN

:-)......Souhlas! Máte pravdu, ale jak je vidět, některým se cenzura a tendenční jednostranné informování ČTV 24, líbí! R^R^R^

5 2
možnosti
Foto

Další hrdinný bojovník proti ČT. Bojoval jste takto urputně i proti ČST před rokem 1989?

A Facebook je soukromým majetkem. O publikování si může rozhodovat jak chce. Nebo chcete určovat jak se má nakládat se soukromým majetkem?

Panu Klausovi nikdo a nic nebrání v tom, aby měl vlastní webové stránky a psal si tam co chce. Pokud by tomu chtěl někdo bránit, pak bych souhlasil že je to špatně.

5 5
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Jsem člověk zajímající se o lidskou duši a její podstatu. Vyznávám svobodu myšlení a slova. Jsem autorem několika knih. Mé nejnovější knihy: Rytíři Slavelonu (2020) a aktuálně na Amazonu Schrödinger's cat and a new view of the world (2022).

Mé stránky: Kvantová duše, www.szeruda.cz

Seznam rubrik