Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A autorovi karma !

0 1
možnosti
Foto

Kdo rozdělil společnost po volbách v roce 2013? Příznivci knížete, kteří neunesli, že jejich guru prohrál! Kdo se o to samé snaží dnes? Stačí se podívat, jak uvádí autor, na ČT, stačí si otevřít Reflex a přečíst si, co píše Doležal.

Kdy už konečně Rada pro TV a rozhlas udělá v ČT pořádek, aby plnila to, co jí diktuje zákon = měla vyvážené zpravodajství. Dodnes neunesli porážku Clintonové a teď budou rozvracet ČR ještě intenzivnější antizemanovskou histerií. A spolu s ČT také ty správné weby, správné týdeníky a deníky. Nad nikoho se nepovyšuj a před nikým se neponižuj - to pro naše rádoby elity nectí. Dokáží jen řvát, že je společnost rozdělena - ano je. Jen proto, že někteří lidé jsou přesvědčeni, že patří mezi nadlidi a ti ostatní jsou lůza. Bůh chraň ČR.

2 1
možnosti

Bůh ani Zeman nás neochrání a už vůbec ne to, když někdo vidí vinu jen na druhé straněRvRv

1 0
možnosti

J47o42s72e67f 73S84á27l70u57s

28. 1. 2018 17:58

Pokud připustíme,že všchni nahoře kradou nevyjímaje Zemana a s tím opravdu nic nezmůžeme /viz jeho kauzy Štiřín, Bamberk,D47 a pod./ pak ale nemohu zkousnout jeho plebejské chování k Putinovi a Číně a v neposlední řadě jeho spolupracovníky typu Mynář a Nejedlý.Ale kyvadlo lží a nepravdy se opět zhoupne zpět.Všeho dočasu.

3 1
možnosti
Foto

Jak jste to prosím všechno dokázal tak rychle vymyslet?

1 1
možnosti
Foto

Karma. Dobře vystiženo.

1 1
možnosti

J60i83ř56í 23H58r62b79e97k

28. 1. 2018 17:52

Tak to bývá, že ti co volají nejvíc po "spojení" bývají sami příčinou rozdělení - Slušnost, která byla hlavním programem jejich kandidáta odloží stranou, nálepkují voliče opačného názoru nelichotivými nálepkami, místo aby se snažili pochopit proč byla jejich volba pro ty druhé nepřijatelnější.

Možná doufají v to, že čeho nejsou schopni sami za ně vyřeší někdo jiný... „Vy se poradíte, Vy to vyřešíte, Vy nás zachráníte...";-)

5 0
možnosti
Foto

A víte vůbec, co chcete? Nespokojený králíček nebo oslík mezi dvěma kupkami sena? :-(

2 2
možnosti
Foto

Jak jsem již psal jednou v září letošního roku jdeme znova k volbám.

5 1
možnosti

Tak, tak! A budeme volit Pavla Fischera! :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Jsem člověk zajímající se o lidskou duši a její podstatu. Vyznávám svobodu myšlení a slova. Jsem autorem několika knih. Mé nejnovější knihy: Rytíři Slavelonu (2020) a aktuálně na Amazonu Schrödinger's cat and a new view of the world (2022).

Mé stránky: Kvantová duše, www.szeruda.cz

Seznam rubrik