Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Nějaká šílená kráva v rámci probíhající akce metoo chce zakázat pohádku o Šípkové Růžence, protože tam princ políbí spící Růženku! To je přece nepřístojnost líbat spící ženu, která se nemůže bránit!!!

A nebo to použít ve škole na vysvětlování dětem jak to té Růžence muselo být nepříjemné, když se probudila a zjistila, že ji líbá cizí muž!

Svět se v (_|_) obrací!

1 0
možnosti
LJ

Pohádky měly jistě mnoho nedokonalostí, měly však v minulosti jednu velikou přednost. Když dítěti vypravují pohádku rodiče nebo prarodiče, pak to dítě fandí tomu dobrému. Když stejnou pohádku vidí jako hranou v televizi, pak část dětí stojí na straně zla, pak to může mít na ně i negativní vliv.

2 0
možnosti

Občas mívám rád, když za mě někdo něco udělá. Toto je přesně ono. Lépe bych to nenapsal, klobouk smekám a zdravím na Valašsko. A děkuji

8 0
možnosti
Foto

Ale no tak, pane autore. Vy přece víte, alespoň doufám, jak to s těmi odborníky je. A hlavně jak je to s bulvárem, který takovéto názory rád a hojně prezentuje. Není nutno z podobných výkřiků dělat nějaké závěry a dramata.

0 3
možnosti
PK

Po pravdě řečeno, teprve ve vysokém věku jsem si uvědomil jak hororové pohádky jsou, ale dopad na můj intelekt a psychiku celkově by asi mělo popsat mé okolí..já myslím, že dobrý...no dneska mají děti my little pony a prasátko piggi .....tak co s tím?

2 0
možnosti
Foto

Asi ste nechtiac tak trochu trafili klinec po hlavičke. Pôvodne to neboli rozprávky pre deti, ale príbehy so stopami dávnej minulosti, aj vychádzajúce z prítomnosti, ktorým poverčiví ľudia dávali iný rozmer... boli určené pre dospelých. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Jsem člověk zajímající se o lidskou duši a její podstatu. Vyznávám svobodu myšlení a slova. Jsem autorem několika knih. Mé nejnovější knihy: Rytíři Slavelonu (2020) a aktuálně na Amazonu Schrödinger's cat and a new view of the world (2022).

Mé stránky: Kvantová duše, www.szeruda.cz

Seznam rubrik