Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J72a95n 69H94o25r47a

22. 10. 2017 14:57

... že by nějaká nová "opoziční smlouva?"

0 0
možnosti
PK

na první pohled a s využitím selské hlavy si myslím,že ANO vládu nesestaví a pokud by jí sestavily ostatní strany bylo by to příliš subjektů na jedné lodi. Takže předčasné volby a další posílení ANO. no taky nám do toho může zahrát změna postoje policie vůči AB. Je to zamotaný a ne dobrý pro republiku,

0 0
možnosti
Foto

Ještě jsem chtěl dodat: nežehrejte na volební program, ten neměl až tak velkou váhu. Tohle bylo hodně o penězích a PR. A bude čím dál víc.

0 0
možnosti
Foto

Píšete o dvou momentech, který čtu často a nepovažuji takové názory za korektní:

1/ Propadlý hlas volbou malé strany - nevím, jak vy to myslíte, ale svou volbou jste nepřihrál hlas žádné ze stran zvolených do parlamentu, takhle přepočet na mandáty nefunguje

2/ A teď budu raději citovat:"Politikové jiných stran nebudou chtít respektovat vůli voličů, kteří je svou volbou těžce zklamali." - chápu to správně, že si představujete, že by se politici měli odklonit od svého programu a zásad a spolupracovat s ANO? (tak, jak už jsem to vícekrát četl?)

Co bude dál? To je jednoznačně v rukách AB, on bude rozhodovat o vývoji událostí v následujících dnech. Zřejmě se spojí s Okamurou a budou to prezentovat jako nejdemokratičtější možné řešení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Jsem člověk zajímající se o lidskou duši a její podstatu. Vyznávám svobodu myšlení a slova. Jsem autorem několika knih. Mé nejnovější knihy: Rytíři Slavelonu (2020) a aktuálně na Amazonu Schrödinger's cat and a new view of the world (2022).

Mé stránky: Kvantová duše, www.szeruda.cz

Seznam rubrik