Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ja mam pocit, ze az se mira naplni t.j. stane se teroristicky utok takoveho rozsahu, ze uz si Zapadni Evropa nebude moct nic nalhavat, vse se zmeni. Do te doby brzdit, brzdit a brzdit.

1 0
možnosti

Máte v mnohém pravdu a je to dnes uskupení V4 které žádá uskutečnění reformy v činnosti komise EU. Poláci i Maďaři v posledních týdnech to jasně vyjádřili několikrát. Počátkem týdne Macronovi i za účasti naši a Slováků. Počátkem května totéž slyšela Merkelová na návštěvě ve Varšavě. Včerejší kongres vládní strany PiS si vyslechl slova předsedy Kaczyńskiego i ministra zahraničí, kterými tvrdě kritizovali současnou nefunkčnost komise EU. Postoje V4 si získávají podporu i v Pobaltských zemích, Rumunsku a Bulharsku.

1 0
možnosti

K79a86r74e41l 85B98o71k

2. 7. 2017 23:29

Rozvračeči se vždy najdou. Našli se při vzniku Československa, našli se po druhé světové válce, jak je vidět existují i nyní. Dost často pracují pro zájmy jiných.

0 0
možnosti

Samozřejmě tím rozvracečstvím míníte to, že nehodláme přijímat do své země někoho, koho nám sem západní státy chtějí nakýblovat.

To není žádné rozvracečství, nýbrž hlas zdravého rozumu.

My tam nekýblujeme jim naše problémové lidi, tak ať oni nám sem také nekýblují nikoho.

3 0
možnosti
Foto

U nás se hrubě porušují lidská práva, země je plná kriminality. Oběti nevymohou právo a nikoho to nezajímá. Politici o tom vědí, co se děje a nic. PROBOHA PIŠTE O TOM, V JAKÉ ZLOČINECKÉ ZEMI ŽIJEME! Vy vůbec nezkoumáte to slovo MY, které vám dělá dobře a naplňujete ho svými fantaziemi. MY to je zločinecká země! Podívejte na mé stránky, co se děje v vemocném Česku.

http://www.law-enforcement-problem.eu/

A jinak nemáme know-how, jsme neschopní. Všude ve světě nás berou za rozvojovou zemi. Asi neovládáte ani cizí jazyky a tak žijete z pocitů, které potřebujete mít, místo pátrání po pravdě.

0 13
možnosti

Panenko skákavá!

A právě proto, že žijeme ve zločinecké zemi, je problém v tom, že my po nich nic nechceme, my jim tam nechceme cpát své problémové lidi, zatímco oni nám sem chtějí kýblovat někoho, o koho vůbec nestojíme.

Představte si, že by k Vám přijeli příbuzní, kterých by bylo tolik, že byste už je neměla kam uložit na noc, a chtěla je dát k sousedovi. I kdybychom připustili, že třeba ten soused by v minulosti byl třikrát soudně trestaný za majetkové trestné činy, bylo by jeho právo to odmítnout. A nemělo by to žádnou souvislost s tím, že už třikrát seděl. Prostě ten dům je v katastru nemovitostí veden na jeho jméno a nemá to žádnou souvilost s jeho třemi pobyty za mřížemi.

I kdybychom byli zločineckou zemí, jak píšete, tak naše odmítání nátlaku, abychom sem vzali migranty, by s tím nesouviselo.

1 0
možnosti

Jak říkám, jsou síly, které nemůžou potřebovat, abysme byli součástí EU nebo NATO. Chtějí realizovat svou politiku a mít své sféry vlivu.

2 2
možnosti

To je totálně zcestná úvaha.

Ta by byla logická, kdyby ty síly, které si přejí, abychom nebyli členy EU a NATO zasévaly sem do našich zemí problémy, které zbytek EU a NATO nemá.

Ale zasévat sem problémy, které v německu nebo Holandsku už jsou, tím nikdo nedocílí, aby se NATO nebo EU rozpadly.

7 0
možnosti

Krasna myslenka, bohuzel neco jako Mala Dohoda, ktera nas pred zradou velkych spojencu a Protektoratem nezachranila. Neco, jako budovani bunkru v pohranici, kdyz do Evropy proudi denne tisice, dnes zatim neozbrojenych ilegalu.

0 0
možnosti

Já s vámi souhlasím, že naděje je minimální, avšak co jiného zkoušet, když jiná možnost není?

I jednoprocentní naděje je větší než naděje nulová.

5 0
možnosti

Stoprocentní pravdu máte v tom, že tady naprosto nepomůže nějaké předkládání logických argumentů.

Já bych je sice také předkládal, protže když už je člověk má v rukávu, tak mu to prostě nedá, avšak naději na úspěch při argumentování lze mít pouze tehdy, pokud obě strany mají zájem o to, aby si to vyjasnily. Pak se může stát, že jedna vyhraje tím, že druhá uzná její argumenty jako silnější a logičtější.

Tady však žádná snaha EU o vzájemné vyjasnění si stanovisek není. Jde jen o to, aby nás přimáčkli ke zdi. Máme možná pětiprocentní šanci, že to ustojíme tím, že budeme odmítat se podřídit. "Vy naše české polské a maďarské argumenty neuznáváte, ale to není podstatné. Nemusíte je uznávat, protože my po vás v tomto smyslu nic nechceme. Podstatné je, že my zase neuznáváme vaše argumenty, a tak vám nevyhovíme."

Vyvinou na nás nátlak, kterému těžko odoláme, především při našem tradičním českém kapitulantství. Přčestože ta pravděpodobnost, že vyhrajeme tímhle způsobnem, je hodně malá, stále i při té bídě je to jediná možnost, protože pravděpodobnost, že bychom dosáhli svého tím, že by uznali správnost našich argumentů, je nulová. Ne proto, že by ta správnost nebyla, nýbrž proto, že druhá strana není ochotna ji uznat.

5 0
možnosti

Přesně můj názor R^

2 0
možnosti

Ano, jen na to "semknutí" V4 nebo dokonce V4+ nevěřím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Jsem člověk zajímající se o lidskou duši a její podstatu. Vyznávám svobodu myšlení a slova. Jsem autorem několika knih. Mé nejnovější knihy: Rytíři Slavelonu (2020) a aktuálně na Amazonu Schrödinger's cat and a new view of the world (2022).

Mé stránky: Kvantová duše, www.szeruda.cz

Seznam rubrik