Diskuse

Ukaž mi nepřítele!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takže ohledně zbraní prodaných Donaldem Trumpem Saúdské Arábii za 110 miliard. Je to omyl. Pak se zjistilo, že se jednalo o kachnu, Saúdové nemají na takto vysoké investice. Ruska se nemusíme bát, Zeman je přítelem Putina a snahu mít s Ruskem dobré vztahy projevil v nedávném setkání i E. Macron. Možná jsem narazila na divné Brity, ale ti, se kterými jsme mluvila, znali například Janáčka a věděli něco o naší historii, minimálně o husitství. My také neznáme dokonale jejich válku růží a co víme například o historii Dánska?

0 0
možnosti

Problém je v tom, že český občan říká: "Ať někdo něco udělá", "ať to udělání oni", ale jeho se to osobně přece netýká, jeho se nesmí dotknout, i války ve světě má likvidovat NATO, ale bez českých vojáků, atd..

0 0
možnosti
Foto

No to je strašne divné, že na západe sa venujú hlavne svojim dejinám a naši historici hlavne našim. ;-D

Keby ste si kúpili nejaké knihy, alebo pozreli nejaké dokumentárne filmy, možno by ste dospeli k šokujúcemu zisteniu: Slovania neboli žiadni baránkovia a medzi ich hlavných nepriateľov patrili často iní Slovania. :-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za starost - knih mám doma celkem dost. :-)

1 0
možnosti

Putinovské Rusko není žádný obětní beránek, jak se snažíte naznačit. Se zbytkem textu se dá souhlasit.

1 0
možnosti

Do čerta,

vy jste to vystihl pěkně hezky od podlahy.

Když k tomu přidáme skutečnost, že politici ČSSD a KDU-ČSL jsou školeni, cvičeni a poradensky řízeny partnerskými politickými stranami z Německa, tedy

ČSSD = SPD (Sociálně demokratická strana Německa)

KDU-ČSL = CDU (Křesťansko-demokratická unie Německa)

tak nelze, než konstatovat, že politika v České republice je plně ovládána zájmy Německa.

To je taky důvod, proč politici těchto stran nechtějí schválit zákon o Obecném referendum občanů, protože výsledek referend se nedá politicky manipulovat tak, jak si přejí Němečtí politici.

Můžete si být, ale jistý, že proněmečtí služebníci a potomci kolaborantů, tady v rámci své hloupé proti komunistické a proti Ruské propagandě, budou v diskuzi na vás pěkně prskat.

To je taky důvod, proč máte zaslouženou Karmu !!![>-]!!R^

2 0
možnosti

Jen další rusofilní zvratek.Náš stát patří již od svého vzniku do západního civilizačního okruhu,nejslavnější český král byl z poloviny Němec a byl vychován ve Francii.To je pro příklad.Z Východem jsme měli společného pouze od roku 1945 až 1989,z hlediska historie krátká etapa.A také ta nejhorší.Díky za rozpad Sovětského molochu a odchod "spřátelených" okupačních ruských vojsk.Vrátili jsme se pouze tam,kam patříme.Žvásty o slovanství a návratu do ruského bloku si nechte pro někoho jiného....jen tak mimochodem,co dělá Rusko,aby se do jeho evropské části nevalilo miliony muslimu z bývalých sovětských asijských reublik?Jen v Moskvě jsou přes dva miliony muslimu,kteří tam přišli teprve po rozpadu SSSR...

2 7
možnosti
Foto

To ale v tom blogu vůbec není - že by pan viděl čerta na zdi?

4 0
možnosti