Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podobnost není čistě náhodná - všechny totality mají jedno společné. Asi si to musí každá země projít sama. Některá i víckrát, jak se zdá. Když je totalita zdánlivě opačná než byla ta minulá.

0 0
možnosti
IG

Máte naprostou pravdu .... bohužel.

6 0
možnosti
Foto

Toby Blair byl před tím, nežli se jeho země zapojila do konfliktu v Afgánistánu a Iráku, kde argumentoval přímou hrozbou (neexistujících) zbraní hromadného ničení upzorněn tajnými službami MI5 , varován, že vyvstane zvýšené riziko teroristických atentátů na UK. Věděl o tom, a přesto do konffliktu vstoupil. Argumentoval tím, že Al Kaida hrozila odplatou USA a spojencům. Ale teprve po útocích UK Bin Ládin přidal přímo UK do seznamu svých terčů. Před tím v tomto seznamu nebyly. Mějme tedy na paměti, že UK nebyla před svou vojenskou itnervencí terčem útoků, to se ale změnilo jejich nesmyslnou militaristickou politikou, jež měla za oběti lidské životy.

2 3
možnosti
MR

jsme na seznamu asi tai od počátku 8. stoleti, akorát někdy je to horké, pak se to uklidní, a dnes zase horké

1 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Jsem člověk zajímající se o lidskou duši a její podstatu. Vyznávám svobodu myšlení a slova. Jsem autorem několika knih. Mé nejnovější knihy: Rytíři Slavelonu (2020) a aktuálně na Amazonu Schrödinger's cat and a new view of the world (2022).

Mé stránky: Kvantová duše, www.szeruda.cz

Seznam rubrik