Diskuse

Démoni Evropy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ja s clankem naprosto souhlasim az na maly detail: ti demoni nepatri jenom Evrope. Amerika je take nakazena, hlavne na univerzitach, kde si Republikan ani neskrtne, A podivejte se jake neskutecne slunicko si Kanada zvolila za premiera!

2 0
možnosti

Současná "politicky korektni" pseudo-demokracie ? Co slovo, to lež. Co čin, to zločin.

0 0
možnosti
Foto

Pojem neomarxismus je blbost. To, co se jim označuje, nemá s marxismem a Marxem NIC společného.

2 0
možnosti

Karma samozřejmě. Mluvíte stejně jako Robejšek, šéf nové strany Realisté (nejste náhodou od nich?)

5 0
možnosti
Foto

Uvažoval jsem o tom, ale prozatím ne. :-)

2 0
možnosti

Skvostné, Karma R^

8 0
možnosti
Foto

To jste trochu přehnal. Ale jako obecné zamyšlení je to dobré. Přečtěte si ale reálnou definici neomarxismu, již v čiré kvintesenci představuje učení franktfurtstké školy a jež operuje skoro stejnou, neojungiánskou teorminologií, jakou operujete vy. Kde Adorno, Benjamin, Hochheimer, Lukácz a další kdy nakazovali někomu, aby pouze podporoval LTGB hnutí? Kde ženám někdo z nich zakazoval navazovat sňatky s bílými muži ze stejné země a nehledat maskulinitu a nebrat se jednou pro vždy? Ano, pár britských, finančně méně zabezpečených mužů si mi kdysi postěžovalo, že se jejich britské ženy hodlají dávat dohromady spíše s atraktivnějšími většinou černošskými a pákistánskými protějšky, ale i při namixování takovýchto párů zde zůstává stále evropský genom.

Stejně všechny kmeny a národnosti vznikly během kočování národů. Černá barva pokožky, když se namixuje s bělejší pokožkou, převažuje, protože je to genetická evoluční výhoda proti spálení v případě neustále se zvyšující ozonové vrstvy. O tom jsem se mohla přesvědčit u mé, už 2 generacemi Čechů namixované adoptované příbuzné. Ale o čem to svědčí? O ničem moc zásadním.

0 0
možnosti

J35i42ř13í 75H47r89b55e18k

9. 4. 2017 13:36

Existují slova, jejichž význam lze pochopit až ze způsobu použití Někdy jeden význam může být kladný a druhý záporný - třeba „korektnost“. Pokud ho člověk bude používat v záporném významu (eufemismus pro lež), nepozorný (nebo záměrně nechápající) posluchač ho může začít poučovat o tom, že „korektnost“ je ve skutečnosti kladná hodnota. Autor v tomto případě rozhodně nepoužívá slovo „neomarxismus“ ve smyslu, v jakém o něm mluvíte vy, ale zcela zřejmě ve volnějším významu podle Pata Buchanana, viz. Wiki:

„Podle amerického paleokonzervativce Pata Buchanana neomarxisté nevidí jako utlačovanou dělnickou třídu, ale skupiny jako domněle utlačované vidí lidi na sociální podpoře, ženy, nebělošské přistěhovalce, homosexuály a jiné sexuální menšiny, rasové a některé náboženské menšiny v západních státech, národy třetího světa, narkomany a další skupiny. Za práva těchto skupin je třeba podle neomarxistů bojovat. Viníkem útlaku jsou západní civilizace a její hodnoty, od kterých je třeba lidi osvobodit.“

2 0
možnosti

R^ Naprostá pravda a výborně podáno.

9 0
možnosti

Pak byl kolektivní nemocí i komunismus.

5 0
možnosti

a hlavne to byla takova veeelmi dllouha rakovina

4 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Jsem člověk zajímající se o lidskou duši a její podstatu. Vyznávám svobodu myšlení a slova. Jsem autorem několika knih. Mé nejnovější knihy: Rytíři Slavelonu (2020) a aktuálně na Amazonu Schrödinger's cat and a new view of the world (2022).

Mé stránky: Kvantová duše, www.szeruda.cz

Seznam rubrik