Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

R^Čtení blogu není pro slabé jedince. Láká mě ověřit si uváděná data, to číslo 666, ale proč si kazit slunečný den, až bude pršet, a to bude brzo.

Autor podle mě dává otázku, co dělá církev proti násilí islámu, a dává možnou odpověď, církev dnes selhává (?zrazuje věřící).

Když se lidé se ptají politiků, jak stát chrání občany proti násilí islámu, proč se tedy věřící neptají svých kazatelů, co proti násilí islámu dělá církev? Autor odpovídá, věřící mají věřit v kázaná dogmata a nepřísluší jim dávat církvi otázky.

0 0
možnosti
ID

Vyborny clanek a velmi vystizny. Posilam odkaz vsem znamym. Dekuji.

1 0
možnosti
RT

S částí článku si dovoluji nesouhlasit. Byla to církev po celá staletí, která byla útočištěm těch nejchudších a nejzranitelnějších, nebýt církve nevznikl by dualismus a panovníci by v Evropě byli neohraničenými vládci, polobohy jako na Východě. Díky dualismu se postupně vývojem přes reformaci a období renesance vyvinula demokracie , jak ji dnes známe. Díky církvi nad panovníkem byla moc duchovní, a někteří císaři svaté říše římské papeže chtěli dokonce uvrhnout do vězení nebo fyzicky zlikvidovat. Jinak s hodnocením některých dnešních církevních představitelů vůči migrační krizi i s pohledem na migrační krizi plný souhlas.

0 0
možnosti
JL

Chcete znat jmena tech 'papezu' kteri si to vezeni zaslouzili??? Je dobre neco vic vedet, nez neco takoveho napisete.

2 0
možnosti
VP

R^Velice dobrý článek. Ukládám R^ ...... Bohužel existují zde jedinci, kteří si neuvědomují riziko islamizace. Ta prostě probíhá a větší muslimská komunita se tím už ani netají, že je jejich cílem nastolit v Evropě islám. Stačí jim jen plodit, rodit a čekat !....

" V roku 1971 tu bolo len 70 000 moslimov, nikto netuší, koľko ich je v Británii dnes, môže ich byť aj 7 miliónov. Vieme, že dnes sa tu nachádza 2 000 mešít. Keď na trón nastupovala kráľovná, bola tu len jedna." ....

" V roce 1930 bylo asi 33% světa bílého. Dnes Spojené národy odhadují, že jen 9,5% světové populaceje bělošské. Toto procento se rychle snižuje. "

... atd.atd. kdo chce ten si informace najde. Kdo chce žít v iluzi, věří mainstreamu.

4 0
možnosti
MK

Základem je, že není řešena legalita islámu v Evropě dle evropského práva. Zde nejvíce selhávají politické, ale i jiné elity. Řekněte muslimovi, že v Evropě nic z práva šária neplatí. Ale právě tak rozhodl Evropský soud!!!

A kdo do Evropy přichází? Muslimové z islámských zemí, jejichž pojetí islámské nauky je v rozporu s evropskými zákony. Cca 20 let jsou v tom vychováváni; myslíte, že budou jiní? A vůbec; řekl jim to někdo?!

4 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Jsem člověk zajímající se o lidskou duši a její podstatu. Vyznávám svobodu myšlení a slova. Jsem autorem několika knih. Mé nejnovější knihy: Rytíři Slavelonu (2020) a aktuálně na Amazonu Schrödinger's cat and a new view of the world (2022).

Mé stránky: Kvantová duše, www.szeruda.cz

Seznam rubrik