Rostislav Szeruda

Evropská muslimská armáda – chceme to?

29. 04. 2018 18:25:35
Když do Evropy začali proudit uprchlíci v podobě masy mladých silných mužů, málokdo věřil tvrzení, že se jedná o skupinu doktorů, inženýrů a jiných pracantů, kteří spasí náš důchodový systém. Člověk v nich spíše viděl armádu.

Odborníci teď přišli s novým geniálním nápadem, jak integrovat tyto mladé muže, u nichž všechny jiné metody integrace selhaly. Mají být hromadně po vzoru Francouzské cizinecké legie rekrutováni do evropských armád. Má to mít řadu pozitiv (zde):

  1. Získají kvalifikaci a za službu nové vlasti občanství.
  2. Armády by mohly bojovat bez ohledu na ztráty.
  3. Řeší to nepříznivý demograficky vývoj v Evropě.
  4. Migranti se naučí jazyk.
  5. Nebudou pobírat sociální dávky ale žold.

Já bych viděl řadu dalších zajímavých aspektů, které se některým politikům EU mohou líbit:

  1. Armáda žoldáků bojujících za peníze nahradí sentimentální armádu vojáků, kteří berou své povolání jako poslání, protože cítí odpovědnost za své ženy, děti, rodiny a svou rodnou zem, a mohli by své země a jejich svobodu v případě potřeby a ohrožení doopravdy chtít bránit.
  2. Migranti v armádě budou mít obrovskou výhodu, protože nebudou mít zábrany zasáhnout proti jakékoliv evropské zemi a jejím občanům, protože k ní ani lidem v této zemi žijícím nebudou mít žádné vazby. Naopak veškeré původní obyvatelstvo Evropy budou vnímat jako své historické nepřátele, které je třeba ovládnout.
  3. Konečně tak budou mít politikové EU k dispozici nástroj, kterým budou moci přivést k poslušnosti neposlušné evropské země, které necítí dostatek lásky k bližnímu a ne­chtějí migranty a islám na svém území.
  4. Rozmístění třeba německých jednotek na území jiných států by mohlo v mnoha lidech v řadě zemí budit nepa­třičné asociace a mohlo by být vnímána jako nepřijatelná okupace. O moc líp bude znít, když se bude jednat jen o roz­místě­ní evropských multinárodních sil na evropském území.
  5. Dostanou-li migranti do rukou zbraň a ještě k tomu patřičný výcvik, splní svůj úkol beze­zbytku. Evropa se stane pod touto armádou skutečně jednotná, protože vždy v minu­losti se země sjednocovaly nikoliv mírovou cestou ale se zbraní v ruce.
  6. Migranti – to nebudou bojovníci bojující za svou vlast, to budou doby­va­telé nových území – dobyvatelé Evropy a přilehlých území.
  7. Vzhledem k tomu, že většina migrantů jsou muslimové, EU si vytvoří, zafinancuje a vycvičí armádu džihádu ke své vlastní porobě. Evropské elity tomu budou nadšeně tleskat a hloupě věřit, že mají svou vlastní armádu klonů, která je bude slepě poslou­chat a vybojuje pro ně hvězdné války nebo alespoň válku s Ruskem.
  8. Až se muslimská menšina v některých evropských zemích probojuje k politické moci ve spolupráci s neomarxistickými stranami, bude mít k ruce armádu, o níž se bude moci při svém vládnutí opřít.
  9. Již Hitler věděl, že to správné náboženství pro Němce je islám. Muslimové nebudou hájit demokracii ani její hodnoty, ale poslouchat své vůdce.
  10. Politikům je jasné, že muslimskou armádu vydávající se za armádu jejich vlastní země, občané asi těžko akceptují, ovšem na druhé straně tato armáda může přivést k poslušnosti právě neposlušné občany.
  11. Islámská armáda v evropských zemích bude mít mocné spojence v islámských armá­dách na blízkém a středním východě – Turecko, Saudská Arábie, Egypt aj.

Evropa již nemá patřit lidem, kteří je po staletí osidlovali a budovali, ale všem a tedy i těm, kteří sem právě s jakýmikoliv úmysly přicházejí. A ještě je jim potřeba vložit do rukou zbraň, aby tyto úmysly mohli uskutečnit, zatímco vlastní neposlušné obyvatelstvo je záhodno odzbrojit, aby náhodou se nechtělo bránit a nedošlo k zbytečným konfliktům.

Lidé v Evropě jsou dnes již změkčilí, neochotní bojovat – už nechtějí bojovat za svou vlast, svobodu či demokracii – maximálně tak doma u počítače. Už nebojujeme s piráty v Kari­biku ale v parlamentu. Jsme jak starověcí Římané, kteří si před koncem svého impéria najímali Germány, aby za ně bojovali. Už jenom princip NATO v nás vyvolává iluzi, že bojovat za nás bude někdo jiný – placení profíci.

Evropa nechce bojovat ani se bránit. Chce přijmout své nepřátele jako přátele. Škoda jen, že oni to tak nechápou. Francouzi už v roce 1940 říkali, že lepší je být živým Němcem, než mrtvým Francouzem. Možná se tak i dnes raději dobrovolně stanou muslimy.

Již dnes je možno vidět, že začleňování migrantů do ozbrojených složek policie a armády v západních zemích přináší problémy. Místo pomoci stávajícím pořádkovým silám výsledkem je snížení schop­nosti policie udržovat pořádek, vnáší to chaos do jejich řad, přináší to úniky informací a vyšší provázanost policie s podsvětím – hlavně tím drogovým. V armádě to narušuje bojeschopnost. Nejen ve Francii, ale i v Německu či Belgii jsou již dnes desítky vojáků vyšetřo­vány pro sympatie k džihádistům.

Představa o tom jak Evropu budou bránit hordy muslimů a ekonomických afrických migrantů je absurdní zvláště, když víme, jak tito lidé pohrdají západní demokracií a svými chlebodárci. Je skvělé, když se EU stará o to, aby za nás umírali v roli vojáků jiní. Otázkou je jen, zda opravdu chtějí a budou umírat za nás. Nebo dopadneme jako Řím?

Na závěr bych dodal: Když něco vypadá jako okupační armáda, chová se to jako okupační armáda, tak to nejspíš bude okupační armáda.

http://zahranicni.eurozpravy.cz/222275-uprchlici-jako-armada-evropy-odbornici-prisli-s-radikalnim-navrhem/

http://www.securitymagazin.cz/zpravy/desitky-radikalnich-muslimu-v-belgicke-armade-1404050641.html

http://echo24.cz/a/wgvQk/macron-do-tri-mesicu-po-zvoleni-zatocim-s-polskem-a-madarskem

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Islamska-armada-hrozi-Evrope-Silna-jako-my-silna-jako-Rusko-varuje-Martin-Koller-A-ukazuje-souvislosti-433686

http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/5511-americky-general-valka-evropa-priprava-rusko

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2731-zapad-nakazen-virem-hiv-muslimove-v-ozbrojenych-slozkach-armady-a-policie-proti-vlastnim-lidem-imamove-namisto-kaplanu-sarija-nad-profesni-etiku-a-povinnosti-rychlost-stoupa-zachranna-brzda-zablokovana.htm

https://www.eurabia.cz/Articles/31995-britska-armada-zverejnila-naborove-video-s-vyzvou-pro-muslimy-aby-se-zapojili-do-armady-.aspx

http://freedomeurope.eu/berlinska-policie-se-dostava-pod-kontrolu-muslimske-mafie-stane-se-islamska-kultura-v-policii-normou/

https://www.securitymagazin.cz/zpravy/nepratele-ve-vlastnich-radach-skandalni-odhaleni-mezi-nemeckou-policii-radi-muslimove-1404057933.html

https://www.securitymagazin.cz/zpravy/militarizace-eu-pokracuje-pod-nazvem-evropska-obranna-unie-1404053800.html

Autor: Rostislav Szeruda | karma: 40.32 | přečteno: 2086 ×
Poslední články autora