Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zkuste článek aktualizovat

1 0
možnosti

ARD nevysílá Vinnetoua, protože jí vypršela licence!

4 0
možnosti

Na Václaváku se sešla směsice 70 000 přihrbených zbabělců, lidí bez páteře, kteří by za slib levnějšího plynu prodali babičku a rusáckých kolaborantů.

Nějaké kecy o tom, jak by Česko vše vyřešilo bez Unie způsobem Severní Koreje, tak to jsou jen flastenecké kecy. Jestli on ten Okamůra není Severokojec.

12 15
možnosti

Minimálně polovina naší inflace jde za Babišovou vládou a jejím populistickým rozhazováním.

17 8
možnosti

To si sice nemyslím, ale ať je po vašem.

Mně by stačilo, kdyby vláda vyřešila aspoň druhou polovinu.

Ale kde nic tu nic.

10 4
možnosti

Žijme v moderních společnostech, které navzdory existenci vědy a například objevu AI, neumějí regulovat samy sebe. Je to zajímavý paradox, který se dá ovšem lehce vysvětlit lidským egoismem. Například státy neumějí šetřit - politik rozdává, rozdává, aby se udržel u moci (a peněz) a pak se divíme, jak dopadlo Řecko a že dluhy států všude rostou. USA jsou tak zadluženy, že už to ani nemohou splatit. Což nevadí, pokud je velké nerostné bohatství a produkce. Horší je to v malém Česku. Na jedné straně politici a odborníci mluví o nutnosti nezvětšovat státní dluh, na druhé se politikům nehce šetřit. Chtějí být zase zvoleni/je to kšeft, nikolik služba občanům. Politika je byznys a byznys už nekontroluje.

5 0
možnosti

Proc tak dlouhy clanek, pane Rostislave Szerudo. Stacilo napsat neco o neznalosti vsech, co muze nastat, kdyz se uvazete na jednoho dodavatele na zakladni surovinu pro sve hospodarstvi.

Je videt, ze ty university neuci znalosti investice. Zakladni zakon? Nedavejte sve penize do jednoho podniku.

"Green deal" je dalsi ukazkou zkazy dane neznalosti pricin oteplovani. Katastrofalni rozhodnuti idiotu privede lidstvo ke konci drive, nez ta nase planeta nas usmazi. (brano obrazne). "I dare you...??!!" vyrok Grety byl ten usudek nerozvaznych osobnosti, kteri rozvedly tento vyrok do nemoznosti.

Mluvite o valce na Ukrajine? Spatny usudek ze strany Putina. Ten "zapad" si pocina spravne a co vice, s urcitym klidem vede ukrajince k moznemu vitezstvi.

To stacilo napsat a penize by prisly.

11 0
možnosti
Foto

Peníze by nepřišly, protože by se pan autor odchýlil od předepsané linie. :-)

1 4
možnosti

pane Zavadile , není vám ani trochu trapně? Opravdu si myslíte, že napadení Ukrajiny nemá vliv na nynější energetickou krizi? Opravdu si myslíte, že je rozumné Ukrajinu Rusku odevzdat?

8 3
možnosti

Proč polemizujete s něčím, co pan Zavadil neřekl? Mluvím o tom odevzdání.

Omyl pana Zavadila spočívá v něčem jiném.

Fakt je, že už před cca 15 měsíci odstartoval velký nárůst cen energií.

Jako výsledek 20 let praktikování nesmyslu zvaného Energiewende, který se pak překlopil do New Green Dealu a stáhl do problémů celou EU.

Ale po napadení Ukrajiny se nám podařilo schvalovat další a další balíčky protiruských sankcí, které růst cen energií ještě zrychlily.

Takže ano, napadení Ukrajiny mělo a má na ceny energií vliv.

4 1
možnosti

..... sa obávám, že si ty novodobý krize dokážeme docela úspěšně zavařit sami, aj bez alibistických definic v názvosloví té či oné faktické krize!,- sme totiž v mnohém konání jakoby "pupkem světa a středobodem vesmíru" a naše malost sa nejvíce odráží právě v tem, jak celýmu světu kážeme, jakže to má správně vypadat a jak sa to má robit!,- ......... reálpolitika na domácí scéně a mezinárodní úrovni temu zcela odpovídá, stejně tak, jako odezva z EU, potažmo z celýho světa!

5 0
možnosti
Foto

Na Václavském náměstí byly rudé vlajky, anebo snad fotky lžou. Byla tam rudá trička komunistů, transparenty premira Fialy s buřínku na které byla vlajka USA a na jeho kravatě byl nápis NATO. Transparenty mám rád Rusko, trička s Putinem. Demonstrace na Václavské náměstí se podle projevů a účastníků se zejména týkala vystoupení z NATO, EU a přimknutí k Rusku, bylo voláno, aby byl Fiala oběšen, Rusko je náš přítel a podobně, Demonstraci svolali známí a profláknutí tuzemští proruští nokové, sympatizanti Ruska. Známý Stalinista Josef Skála vykřikoval, že máme jet do Ruska a požádá Putina o plyn a chce být v té delagaci a podobně.

24 6
možnosti

Projevy účastníků - ač jsou jiného politického přesvědčení, než je to vaše, byly slušné a nebyly zjištěny žádné přestupky, natož aby bylo třeba jakéhokoliv policejního zásahu.

Nicméně máte pravdu v tom, že současná energetická krize nemá nic společného s Ruskem a jedná se jen a pouze o důsledek energetické politiky EU.

;-)

11 14
možnosti
Foto

Tak zelená energie a na ní navázané technologie je budoucnost.A do čeho jiného chcete investovat než do budoucnosti.Pokud by situace byla stejná jako před rokem v podstatě nic by se nedělo. Vse jde za Ruskem, jeho vydíráním a manipulaci s trhem...sledujete co se děje v Pákistánu?Klimaticke změny jsou tady a má to být ještě horší?

14 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS