Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P49e75t90r 60H95l47o24b88i22l

21. 12. 2020 19:54

dekuji, ze nejsem se svym nazorem sam.. clovek si uz pomalu pripada, ze je ten posledni, co premysli... ne nejsem, diky Vam a dalsim, dle prispevku tady

3 0
možnosti
MH

Koukám jako blázen, že dneska ještě někdo umí říct něco jiného, než povídá hlavní proud. Díky, autore, už jsem si myslel, že se zbláznili všichni. Jsem rád, že to není pravda. Teď ještě vymyslet, jak z toho ven. Protože jsou někteří vězni opravdu rádi vězněmi.

8 0
možnosti

Stanfordský vězeňský experiment ukázal pouze to, že když zaplatíte lidem, aby si hráli na vězení, tak si budou hrát na vězení. Na tom nevidím nic až tak děsivého.

Ovšem něco zcela jiného je Milgramův experiment, ten skutečně ukazuje vážný problém.

1 1
možnosti

To zní jak konspirační teorie. Je potřeba si uvědomit, že skoro všechny vlády a tajné služby na světě trvale dokazují svou hloupost a neschopnost. Já prostě nevěřím, že tito lidé, kteří kontinuálně ukazují obrovskou míru neschopnosti, by se najednou změnili a byli schopni následovat nějaký plán.

3 0
možnosti
Foto

tak by ovšem chovali kteříkoliv lidé být na jejich místě.

0 0
možnosti
PC

Naprosto přesně vyjádřeno! Karma R^

11 1
možnosti
JL

Ten pokus jen dokázal to, co víme: lidi jsou kreeeténi. :-)

3 0
možnosti
Foto

nechá-li se jedinec očkovat, možná neonemocní, nebo s mírnějším průběhem. Pokud však je virozní - jinak je mu vakcína na nic, že - dále ho, přinejmenším několik dnů, i když s nižší mohutností, dále šíří.

Jak to očkování ochrání celou populaci ?

2 0
možnosti
LV

A právě o tom to je. Očkování jednoho celou populaci neochrání, ale toho jednoho ano. Každý má možnost se rozhodnout podstoupit jistou míru rizika za jistou míru osvobození od nesmyslných restrikcí.

Ale nikdo nemá právo po druhém restrikce vyžadovat jen proto, že sám to riziko podstoupit nechce.

Stručně - nepůjdu příkladem, ale pokud na mě dojde řada, očkovat se nechám. Za předpokladu, že mě to vymaní z úchylných povinností nosit roušku, nevycházet, nejet na dovolenou a podobně.

Ale pokud bude někdo opět vyžadovat, aby ho "chránila moje rouška", pošlu ho do patřičných míst. Bez ohledu na to, jak moc infekční budu.

1 0
možnosti
JF

Vidím to stejně. Je ústavním právem každého ignorovat současné vládní akty. Jsou naplněny všechny podmínky práva na odpor(ÚL čl. 23)

10 3
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Jsem člověk zajímající se o lidskou duši a její podstatu. Vyznávám svobodu myšlení a slova. Jsem autorem několika knih. Mé nejnovější knihy: Rytíři Slavelonu (2020) a aktuálně na Amazonu Schrödinger's cat and a new view of the world (2022).

Mé stránky: Kvantová duše, www.szeruda.cz

Seznam rubrik