Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, EU zbývá jediná šance. Zbavit se součastných lídrů, jejich politika je levicový extrémismus, protože jak jinak pojmenovat konání Junckera a dalších? Jejich špatná politika má již jasné výsledky a tím není jen Brexit.

0 0
možnosti

Bohuzel tenhle problem nema reseni, ktere by bylo pro Evropu vyhodne. Bud se bude branit vyhostenim muslimu a pak vypukne krveproliti na dlouha leta (soucasny terorismus je jen vzorek toho co by se delo kazdy den) a nebo se bude tvarit, ze se nic nedeje a pojede dal do podruci islamu. Ja to nevidim optimisticky. Pro zeme jako je Cesko je nanejvys dulezite aby se v nich islam vubec neusadil.

0 0
možnosti

KarmaR^. Musíme si uvědomit, že otevřená srdce nemohou být řešením za současné nerozhodnosti současných "elit" EU.

4 0
možnosti

J35a32n 15R98á76ž

19. 3. 2017 15:50

Turecko je sice geograficky částečně v Evropě, ale nikdy nemůže být civilizačně součástí Evropy. Nevím proč by mělo tedy patřit do Evropy.

Mimochodem: Ten tak často zmiňovaný a mnohými pochvalně vzpomínaný Mustafa Kemal, zvaný Atatürk (otec Turků) byl despotický autokratický vládce, který potlačoval opozici daleko tvrději,než tak činí dnešní turecký vládce Recep Tayyip Erdogan. Tím, že omezil moc imámů, neb věděl, že to je jediná cesta k modernizaci Turecka a tím i k obnovení jeho politické a vojenské moci, má zásluhu, že po mnoho let vládla v Turecku armáda a ne Islám.

8 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Jsem člověk zajímající se o lidskou duši a její podstatu. Vyznávám svobodu myšlení a slova. Jsem autorem několika knih. Mé nejnovější knihy: Rytíři Slavelonu (2020) a aktuálně na Amazonu Schrödinger's cat and a new view of the world (2022).

Mé stránky: Kvantová duše, www.szeruda.cz

Seznam rubrik