Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P77e84t17r 75S84k39á24c45e57l

26. 2. 2017 22:39

Karma. Připojím též jeden nesmysl - od roku 1979 nepřetržitě (totalita, netotalita) nám naše vlády přikazují, co musíme, ano musíme dvakrát ročně udělat. Koncem března ve dvě hodiny ráno natočit všechny hodiny doma o 60 minut dopředu a opačně zase koncem října. Nikdo neví, proč tak činíme, ale musíme navíc tímto naplnit pokyny Směrnice EU. Až tam v Bruselu se o naše blaho se starají (dopoledne a odpoledne jdou do nejbližšího baru). Nevadí, že úspory nejsou, ale nařízení vlád se musí plnit. Strana zdravého rozumu nás (Spolek "Čas pro Evropu") má jako jediná v programu, již od roku 2002. To jen pro pořádek, když půjdeme volit...R^

0 0
možnosti

Máte pravdu, ale kde ty členy vaši strany máte? Nejsou v obcích vidět a to je chyba.

0 0
možnosti
Foto

Toto vše, co popisujete, je severský skandinavsky model řízení zivota občanů státem. Severani si na to zvykli a cítí se v tom výborně. Protože jsou disciplinovani. My jsme ale od sve podstaty z dob komunismu vychytrali lisaci, kteří přemýšlí, jak stat převést. Kamarád kominik mi zrovna radil, jak ee dá vyzrát na dotaci na kotel. Orazdne misto po kotli se nafoti a pak se kotel vrátí. Stát dle nej okrádá nás, tak my musíme jej. Kdyby nechodily státní kontroly na bezpečnost práce , hygiena, životní prostředí do firem, tak by jsme se vrátili do dob otrokarstvi. Někdy se firmy snaží ale z 80 procent by nikomu nic, co mu náleží dle legislativy nedali. Statnich inspektorů je oproti socialismu, zhruba třetina. Teda v mé sféře.

0 2
možnosti

K tomu se dá jen dodat starý citát: "Všichni chtějí naše dobro. Nedejme si ho vzít!"

1 0
možnosti

.... zpravidla v takových časech přichází "Boží trest!" a všechny regulace, zákazy, příkazy, pravidla psaná i nepsaná jdou nutně stranou,- ..... začíná boj o přežití!R^

1 0
možnosti

Výborně řečeno! Smekám. R^R^

2 0
možnosti

Kdysi po 1989 snad ano, ale v dnesni totalite uz se nikdo ani neunavuje predstirat, ze se jedna o rozhodnuti "dlážděná dobrými úmysly".

2 0
možnosti
Foto

I19v49a71n 61M73a86r71e83k

26. 2. 2017 9:34

P.Szerudo,souhlas a karma . R^ [>-]

5 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Jsem člověk zajímající se o lidskou duši a její podstatu. Vyznávám svobodu myšlení a slova. Jsem autorem několika knih. Mé nejnovější knihy: Rytíři Slavelonu (2020) a aktuálně na Amazonu Schrödinger's cat and a new view of the world (2022).

Mé stránky: Kvantová duše, www.szeruda.cz

Seznam rubrik