Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tenhle clanek je peti-hvezdickovy kus sarkasmu. Pravdive a smutne. Doufam, ze se letos Evropa probudi viz Holandsko, Francie, Nemecko.

0 0
možnosti

J91a82n 78R43á24ž

21. 1. 2017 16:51

Souhlas s malým upřesněním: Migranti domorodé Evropany těžko přečíslí jen pomocí děloh svých žen...myšleno muslimských, které si sebou přivezli. Do Evropy přišlo a stále přichází 85% mužů, takže pravděpodobnost, že si najdou ženu mezi svými je mizivá. Sice sdílím souhlas s tím, že nás domorodce dřív nebo později muslimové přečíslí, ale bude to též pomocí děloh rodilých Evropanek, zejména z řad tak zvaných aktivistek, jejichž pěkná řádka už se prý nemůže dočkat, až se dostanou do kontaktu s jejich údajně nadrozměrným mužským nástrojem.

1 0
možnosti

Tohle má číst Sobotka... a možná to i čte, ale výplata je výplata.Za blog jednička.

2 0
možnosti

Ovšem problém je i v našich vládcích. Když jim mají Američani ve volbách zjistit, co obyčejní lidé vlastně chtějí, a přitom jsou na naší politické scéně už od sametové revoluce... http://pondelik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=581902 ;-(

0 0
možnosti

J30i50ř20í 15H10r45b40e29k

21. 1. 2017 11:37

karmaR^

S vtipem a nadsázkou popsáno smutné dění.

Buďme optimisté: když se nad tím zamyslí alespoň pár levicových extremistů, třeba obrousí své utopistické teze, třeba se tato ozdravná vlna časem rozšíří a pravicový extrémisté ztratí cíl, který jim tak mocně pomáhá verbovat vojáky do jejich řad... a časem se evropská společnost třeba od všech těch sluníček a fašistů uzdraví... [>-]EU:-)

6 0
možnosti

V Británii to vyřešili. Za starostu hlavního města Londýna si zvolili imigranta a muslima Sadiqa Khana. A teď začnou vyhánět "nekontrovatelné imigranty z východních států EU (včetně Čechů), nad kterými nemůžeme mít díky principům EU kontrolu", jak řekla premiérka Theresa Mayová .

Zkrátka - jiná země,jiný mrav.

0 0
možnosti

Bod po bodu Jste to přesně shrnul , i když s jistou nadsázkou. Přesto je to děsivá vize a bohužel v mnohém reálná. Je na malá všech , co s tim uděláme. A navrhoval bych u voleb začít se zřizovateli ministerstva pravdy, navrhovatele eet a těmi, co se chystají zablokovat ve vládě zákon o ústavním řešení práva občanů držet a použit zbraň.

5 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Jsem člověk zajímající se o lidskou duši a její podstatu. Vyznávám svobodu myšlení a slova. Jsem autorem několika knih. Mé nejnovější knihy: Rytíři Slavelonu (2020) a aktuálně na Amazonu Schrödinger's cat and a new view of the world (2022).

Mé stránky: Kvantová duše, www.szeruda.cz

Seznam rubrik