Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).....Napsal jste to výborně ! V politice se nic neděje náhodně! "Arabské jaro" bylo výborně naplánované, výsledek se dostavil. HItlerovi se nepodařilo na dvakrát zničit Evropu, teď se na tom usilovně pracuje. Dnes jsem viděl video s Merkelovou. Němci i Rakušané jsou v bezvýhradném obdivu svých vůdců stejní ! R^R^R^

0 1
možnosti
JR

J97a73r15a 76R12a88n43k

5. 12. 2016 22:53

Vas kolega nad Vami pise o rusko cinskem "cviceni", takze sem vlastne mohu dat ten samy prispevek:-) v posledni dobe se mi moc libi pouzivani cestiny, ted uz jen zacnete tweetovat, jako nas soused Agent-Orange Trump. Chcete aby se 30. leta v Evrope opakovala? Tak hrdinne pokracujte:-)

0 19
možnosti
VK

Vy můžete být v Kanadě v klidu.Jenom prostě stáhnete děti z nebezpečné Evropy "domů".

4 1
možnosti
RK

Taky jsem četl, že Van der Bellena volili hlavně ženy, mladí, vzdělaní a uvědomělí lidé(asi na rozdíl od voličů Hofera), jenomže mi je záhadou, který "jasnovidec" to zjistil a jak, když volby jsou tajné. Průzkumům veřejného mínění se nedá bohužel věřit ani v Rakousku.

24 0
možnosti
RH

vzhledem k ústavní úloze rakouského prezidenta nehraje ta volba větší než symbolickou roli...

2 3
možnosti
JM

Prezident Rakouska navrhuje spolkového kancléře dle vlastního výběru, který navrhne členy vlády. Prezident může členy vlády propustit bez souhlasu parlamentu (dokonce jen ústní formou) a může rozpustit Národní radu bez udání důvodu a vyvolat tak předčasné volby. Samozřejmě pro někoho ceremoniální nebo symbolická role.

4 0
možnosti
PS

Dalšího vývoje se skutečně obávám. Levicový neomarxisté udělají cokoli , aby ovládli svět, zrušili státní útvary a vznikla jedno velké území velkého bratra, který bude hlídat informace, pohyby peněz , občany a nepohodlné potrestá. Už teď je vidět , že nehodlají prohrát. Zdržování obnovených voleb v Rakousku, snaha změnit u soudu výsledek brexitu, přepočítávání hlasů v USA a za vším nastrčené figurky nebo malicherné zdůvodnění pro masy. Evropská komise chce donutit Facebook YouTube a Twitter k likvidaci nežádoucích názorů i pod hrozbou zákonných trestů, sledování veškerých pohybů peněz už tu je i s kontrolami vašich příjmu zpětně .

25 1
možnosti
JN

J95i98ř71í 45N62o41s70e51k

5. 12. 2016 22:22

Uvidíme ještě Holandsko.

V Dánsku byl právě protimultikulti pochod, který bránila policie...

A za rok u nás :-P

15 0
možnosti
SJ

Současnou situaci jste vystihl správně: globalizační sociální inženýři usilují o likvidaci národů západní civilizace a jejich kultury (i pomocí islamizace) a z velké části se jim to daří. Soros jako zosobnění ďábla nejen vypadá.

23 2
možnosti
JN

J24i54ř48í 88N22o23s51e78k

5. 12. 2016 22:21

Zatím i jeho synci poskakují, jak taťka píská, ale až starého odnesou čerti, nejspíš trochu poleví, protože fanatismus unavuje a brání užívat si prachy jen tak. Teď ještě, jestli tatíka transfúze panenské krve udrží naživu dost dlouho, aby potentil celou euroatlantickou civilizaci, nebo jestli to přece jen nestihne tak beze zbytku... :-/

9 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Jsem člověk zajímající se o lidskou duši a její podstatu. Vyznávám svobodu myšlení a slova. Jsem autorem několika knih. Mé nejnovější knihy: Rytíři Slavelonu (2020) a aktuálně na Amazonu Schrödinger's cat and a new view of the world (2022).

Mé stránky: Kvantová duše, www.szeruda.cz

Seznam rubrik